halvaborujerd@gmail.com
/
02191090710,09169622206
خواص شگفت‌ انگیز شیره خرما - حلوا بروجرد

خواص شگفت‌ انگیز شیره خرما - حلوا بروجرد

خواص معجزه آسای شیره خرما

شیره‌ خرما یک ماده مغذی است که از خرما تهیه می ‌شود و آن را به روش‌ های صنعتی و سنتی تهیه می ‌کنند، بهترین زمان برای مصرف شیره خرما وعده صبحانه است.

طبع شیره خرما گرم و خشک است. بهترین نوع مصرف شیره که برای همه مزاج ‌ها مناسب است، این است که شیره مورد نظر را با سرکه بجوشانید و محصول نهایی را که سرکه شیره نام دارد.

محصول جدید: روغن ارده کنجد هورخش اصل

خواص شیره خرما

شیره خرما، سرشار از انواع مواد مغذی و ویتامین ‌ها است. از جمله عناصر مفید موجود در شیره خرما، آهن، پتاسیم، پروتئین، فیبر غذایی، کلسیم، مس، منیزیم، منگنز، سلنیوم و روی و ویتامین ‌های گروه ب، ویتامین آ و ث است.

خواص شیره خرما

خواص شیره خرما

ویتامین های موجود در شیره خرما

شیره خرما حاوی پروتئین، قند طبیعی مواد معدنی و ویتامین هایی مانند B1، B2، B3 و B5 و همچنین A1 و C است که در صورت مصرف دیگر نیازی به مولتی ویتامین ها ندارید. این شیره حاوی قندهای طبیعی مانند گلوکز، ساکارز و فروکتوز هستند و برای میان وعده یک انتخاب مناسب به حساب می آیند.

شیره خرما برای تامین انرژی بدن

شیره خرما انرژی زا بوده و مصرف آن انرژی بدن را تامین می کند. مصرف این شیره قدرت یادگیری کودکان و دانش آموزان را افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: خواص شیره توت در طب سنتی

شیره خرما برای درمان یبوست

فیبر موجود در شیره خرما سبب می شود که خاصیت ملین داشته باشد و فرایند دفع را آسان کند.

شیره خرما برای سلامت دستگاه گوارش

مصرف شیره خرما باعث افزایش فعالیت باکتری های موجود در دستگاه گوارش می شود و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

بیشتر بخوانید: خواص شیره انگور از دیدگاه طب سنتی

شیره خرما برای درمان شب کوری

شیره خرما به دلیل داشتن کاروتنوئید و ویتامین A از شب کوری که با علائمی مانند خشکی چشم و افزایش خطر ابتلا به عفونت همراه است، جلوگیری و بینایی را تقویت می کند.

شیره خرما زایمان را آسان تر می کند

خوردن شیره خرما در دوران بارداری دهانه رحم بازتر و فرایند زایمان و وضع حمل را آسان تر می کند.

شیره خرما برای درمان کم خونی

شیره خرما برای درمان کم خونی

شیره خرما حاوی آهن و اسید فولیک فراوان است و به برطرف شدن و درمان کم خونی کمک می کند. فولات موجود در خرما خون ساز است به همین علت برای زنان باردار بسیار مفید میباشد. آهن طبیعی موجود در شیره خرما، باعث افزایش گلبول های قرمز خون می شود.

شیره خرما برای رفع خستگی و ضعف

شیره خرما سرشار از ویتامین های گروه ب است و برای تعادل اعصاب، رفع خستگی و ضعف مفید می باشد. منیزیم و فسفر موجود در شیره خرما سلول های عصبی را تقویت و سر زنده نگه می دارد.

بیشتر بخوانید: روش نگهداری و خواص شیره انجیر

شیره خرما برای افزایش وزن

اگر وزنتان کم است و تمایل دارید وزنتان اضافه شود شیره خرما مصرف کنید. شیره خرما کالری بالایی دارد و مصرف روزانه آن سبب چاق شدن صورت می شود.

شیره خرما مناسب برای پوست

شیره خرما مناسب برای پوست

شیره خرما حاوی ویتامین C و D است که برای ویژگی الاستیک پوست شما بسیار مفید بوده و پوست را صاف تر می کند. شیره خرما خاصیت ضد پیری دارد و مانع از تجمع ملانین در بدن می شود. اما طبع شیره خرما گرم است واگر با گرمی های دیگر مانند ارده میل شود باعث ایجاد جوش های پوستی خواهد شد.

شیره خرما برای افزایش قوای جنسی

مصرف شیره خرما برای بالا بردن قوای جنسی بسیار مفید است. مواد مغذی فراوان موجود در شیره خرما استقامت جنسی در بدن را افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: حلوا ارده چیست

شیره خرما برای افزایش رشد موها

شیره خرما سرشار از آهن است و باعث افزایش گردش خون در زیر پوست شده و به تقویت فولیکول های مو کمک کرده و رشد مو را افزایش می دهد.

شیره خرما برای تقویت و استحکام استخوان ها

شیره خرما برای تقویت و استحکام استخوان ها

شیره خرما به دلیل کلسیم و منیزیم موجود در آن سبب تقویت و استحکام استخوان ها می شود. شیره خرما خاصیت ضد التهاب داشته و برای افرادی که دچار آرترزو و التهاب مفاصل هستند، مفید می باشد و در تسکین درد مفاصل و دردهای روماتیسمی موثر است.

شیره خرما کاهنده کلسترول خون

شیره خرما چربی کمی دارد و فاقد کلسترول می باشد بنابراین با مصرف کنترل شده آن می توانید از مزایا شیرین کنندگی آن بهره برده و در نهایت کلسترول خود را نیز کنترل کنید.

شیره خرما غنی از پروتئین

شیره خرما سرشار ازپروتئین است که به حفظ عضلات و ماهیچه ها کمک می کند. اگر ورزش می کنید برای تأمین پروتئین خود قبل تمرینات ورزشی از شیره خرما استفاده کنید تا کالری موردنظر را با پروتئین مفید در اختیار بدنتان قرار دهد.

دیگر خواص شیره خرما

شیره خرما سرشار از پتاسیم و منگنز است.

مصرف آن هنگام صبح با صبحانه یا شیر ولرم، سبب فعال شدن سلول های عصبی می شود.

مصرف شیره خرما سبب برطرف شدن ناراحتی های گوارشی و باعث ایجاد کلنی های باکتری های مفید در روده ها می شود.

شیره خرما تقویت کننده قلب است.

مصرف شره خرما سبب دفع سموم از کبد می شود.

برای درمان گلودرد، تب و سرماخوردگی بهتر است شیره خرما مصرف کنید.

طریقه مصرف شیره خرما

برخی از مردم شیره خرما را برای صبحانه مصرف می کنند که بسیار انرژی زاست. مصرف شیره خرما به عنوان میان وعده بسیار مفید است. برخی نیز از شیره خرما به جای شکر در پختن حلوا استفاده می کنند. شیره خرما با توجه به مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان هایی که در آن وجود دارد جایگزین خوبی برای شکر می باشد.

مضرات شیره خرما

مضرات شیره خرما

برای افراد دیابتی مضر است اما مصرف کم آن به دلیل داشتن مواد قندی طبیعی مشکلی ندارد. شیره خرما طبیعتی گرم دارد و همراه کردن آن با مواد غذایی گرم برای گرم مزاج ها مضر است زیرا موجب غلیظ شدن صفرای شان و جوش زدن در صورت و بدن می شود.

برای افراد چاق و کم تحرک مضر است زیرا درصد بالایی کالری دارد پس اگر ورزش نمی کنید، با خوردن این ماده مغذی، حتماً چاقی و عوارض آن انتظارتان را می کشد.

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر
 
دریافت اخبار

ثبت در خبرنامه